Postitusi: 3970

Verivorstid. Jagame kogemusi !

Postitatud: 25-11-2011 18:31

Jagame enda kogemusi poest ostetud või ka ise retsepti järgi valmistatud verivorstide kohta. Valik on igalpool alati üsna suur ning niimoodi oleks suurem võimalus ehk, et vorstid mis ostetud said meile ka maitseksid :).
Poest ostetud verivorstidel oleks tore kui kirjutaksite tootja nime ning ka sordi ja retsepti järgi ise tehtutel siis kas retsept või selle lehekülg netist.
Ning muidugi kuna maitsed ning ootused on paljudel kindlasti erinevad siis oleks väga hea kui oskaksite enda rahulolu paari sõnaga ka põhjendada (liiga palju pekki,liiga soolased,liiga palju pipart,ei olnud liiga palju pekki vms ).
Mina ootan igatahes huviga teiste arvamusi nende toodete kohta ning annan ka enda katsetustest teada :) !
Postitusi: 297

Postitatud: 30-11-2011 13:04


Tsiteeritud:

Ma pole küll tootja nimesid meelde jätnud, aga see aasta esimesed verivorstid mis ma sõin, olid peekoniga ja need üldse ei meeldinud mulle. Väga meeldivad Päkapiku verivorstid. Isu tuli peale selle teemaga:)


Mul tuli ka isu peale.. paningi natuke aega tagasi ahju mõned :D
Postitusi: 1913

Postitatud: 30-11-2011 16:42


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

selle aasta kõige jubedamad verivorstid on seni olnud UVICu omad. Maitse oli täpselt nagu nende praetud pelmeenidel :S (ps! pelmeenid mulle maitsevad aga mitte pelmeeni maitselised verivorstid).
Seni head on olnud Lihameistri maasuitsusingiga verivortsid ja mingid Rakvere omad mille on peekoniviilud pakis kaasas.


See Rakvere oma on siis vist sama millest mina rääkisin ehk siis Pühade verivorst peekoniga. Aga kas Lihameistri oma maasuitsusingiga olid sellised millel oli ka siis pekitükke sees..kõigile need võibolla vastumeelsed pole ?


nondes Lihameistri omades ma pekitükke küll ei täheldanud.
Postitusi: 303

Postitatud: 30-11-2011 16:55


Ajasite isu peale! Võtsin just ahjust ühed lemmikud: Rakvere verivorstid peekoniga.
Aga meeldivad ka väga väga need, mis mehe tädi ise kodus teeb... Protsess pole ilus aga maitse on hea :)
Postitusi: 3736

Postitatud: 30-11-2011 17:00


ikka pühade verivorst peekoniga:).
Postitusi: 3970

Postitatud: 30-11-2011 21:00


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

selle aasta kõige jubedamad verivorstid on seni olnud UVICu omad. Maitse oli täpselt nagu nende praetud pelmeenidel :S (ps! pelmeenid mulle maitsevad aga mitte pelmeeni maitselised verivorstid).
Seni head on olnud Lihameistri maasuitsusingiga verivortsid ja mingid Rakvere omad mille on peekoniviilud pakis kaasas.


See Rakvere oma on siis vist sama millest mina rääkisin ehk siis Pühade verivorst peekoniga. Aga kas Lihameistri oma maasuitsusingiga olid sellised millel oli ka siis pekitükke sees..kõigile need võibolla vastumeelsed pole ?


nondes Lihameistri omades ma pekitükke küll ei täheldanud.


hea teada ;) ! tänan
Postitusi: 32

Postitatud: 04-12-2011 21:37


Meeldib Rakvere BBQ verivorstid, megahead!
Postitusi: 4300

Postitatud: 06-12-2011 09:46


ostan pildi ja välimuse järgi, paljud meeldivad, ei ole suutnud eraldada milline on parim, kuna tarbin nagunii väga harva seda toodet:)
Postitusi: 2419

Postitatud: 06-12-2011 10:29




Minu lemmikud on Rakvere pühade verivorstid peekoniga.
Postitusi: 6986

Postitatud: 06-12-2011 10:42


Tsiteeritud:

Eile sõin mingeid Rakvere advendivorstikesi.Täitsa okeid olid.


No ma Rakvere verivorste nüüd küll vorstiks ei nimetaks:D
Postitusi: 133

Postitatud: 06-12-2011 11:13


Rakvere lihatööstuse asjad on üldse kuidasgi alla käinud viimasel ajal. ei tea kas asjale annab hoogu poola päritolu "eestimaine" sealiha või mis iganes aga enam rakvere saasta ei osta. Saaremaa verivorstid on täitsa ok aga eks see ole maitse asi:D
X