Postitusi: 27773

Et ahjukartul ei jääks ahjus küpsedes kuivaks...

Postitatud: 30-03-2010 10:09

...
Mis nippe kasutate, et kartul ei jääks kuivaks ja tuleks ilusad kuldpruunid?

Postitusi: 12747

Postitatud: 30-03-2010 23:33


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

keedan kümme minutit umbes kartueid

Ja ongi ahjukartulid valmis?VÕIMAS!


Uusim Nigella retsept ... sa siis ei tea või?
Postitusi: 12300

Postitatud: 30-03-2010 23:35


Tsiteeritud:

Segan kartulid suures kausis oliivi6liga, maitsestan soola ja ürtidega, jätan pooleks tunniks seisma. Tulevad pealt kuldses ja kr6bedad ja seest mahlased!

Täpselt sama siin! :)
Postitusi: 27773

Postitatud: 31-03-2010 08:01


Tsiteeritud:

Tükeldad kartulid, segad kausis läbi (oliivi(õliga, lisad maitseained (sool, pipar, basiilik vms) ning paned tükeldatud kartulid küpsetuskotti. Lisad küpsetuskotti natukene vett, paned koti kinni, teed küpsetuskotti paar auku hambatiku või kahvliga ning paned ahju.


Proovisin ära ja Super! Kuldpruunid
Postitusi: 8979

Postitatud: 31-03-2010 14:30


Mina keeran vahepeal ahjus kartuleid.
Postitusi: 4758

Postitatud: 31-03-2010 19:21


Mul on gaasiahi ning koguaeg jäävad kartulid kuivad :S Polegi enam viimasel ajal sellepärast ahjukartuleid teinud. Nüüd proovin seda eelkeetmist :) Loodan, et tulevad ilusad kuldsed, kõrbedad ja maitsvad :)
plx
Postitusi: 4127

Postitatud: 31-03-2010 19:23


segan maitsestatud õlis enne läbi kui ahju panen:)
Postitusi: 12569

Postitatud: 31-03-2010 19:27


kallan õli peale kartulite, ajan pannil segamini ning paar korda võtan kartulid ahjust välja, et uuesti segada ja kui vaja, lisan õli juurde:)-ahjaa, mina lõigun kartulid tükkideks
Postitusi: 6307

Postitatud: 31-03-2010 19:38


sisselõige risti ja põiki, sinna peale mõnus tükk võid. Ka mundris tuhlite puhul. Nämm.
Postitusi: 6307

Postitatud: 31-03-2010 19:39


Tsiteeritud:

Tsiteeritud:

keedan kümme minutit umbes kartueid

Ja ongi ahjukartulid valmis?VÕIMAS!


irw
Postitusi: 1973

Postitatud: 31-03-2010 19:40


Ma panen õli pannile, lisan tükeldatud kartulid, liha ja maitseained ka. Siis ahju ja kui küpsemine poole peal, siis lisan ka vett natuke.
X