Postitusi: 20204

Praetud seened

Postitatud: 12-09-2008 23:14

Selline küsimus, et kui kaua umbes peaks kukeseeni praadima, et nad valmis oleksid. Vahel tuleb selline hea, mahlane kaste, vahel praen vist liiga "üle." Kui kaua teie kukekaid praete/hautate?
Postitusi: 3396

Postitatud: 12-09-2008 23:28


ei oskagi ajaliselt öelda, tuleb lihtsalt vaadata kuna nad valmis on :D vahepeal võib maitsta ka ju, kui arvad, et valmis on.
Postitusi: 3413

Postitatud: 13-09-2008 09:11


See oleneb palju portsjoni suurusest, tavaliselt vähemalt 10min. Seni kuni kukeseene oma mahl on nii öelda ära kadunud.. Ja siis lõpus lisan veel tüki võid ja praen edasi kuni või on ühtlaselt ära sulanud.
Postitusi: 4240

Postitatud: 13-09-2008 09:14


aeg oleneb, kas praadida gaasi-, elektri- või hoopis puupliidi peal. kõik on ikka väljanägemise ja tunde küsimus. et oleks mahlasem, siis loogiliselt võttes kaane all natuke haududa lasta, et krõmpsum, siis suuremal kuumusel röstida. minu loogika vähemalt selline.
Postitusi: 8387

Postitatud: 13-09-2008 10:11


kuskil 10-15 minutit, kui mahl väljas, siis lisan praekartulitele, oi kui hea
Postitusi: 23565

Postitatud: 13-09-2008 11:39


ajaliselt ei oska öelda pole kunagi aga võtnud aga lihtsalt tuleb jälgida seeni pannil ja silmaga ju näha kui valmis saavad
Postitusi: 5410

Postitatud: 13-09-2008 11:49


kukesseeni tuleb nii kaua praadia, kuni suurem osa vedelikust(veest) on aurustunud. Vähemalt olen mina nii alati teinud ja väga head on tulnud.
Postitusi: 24008

Postitatud: 13-09-2008 13:39


Nii kaua, kuni vedelik on aurustunud.
Postitusi: 348

Postitatud: 13-09-2008 16:57


Praegused kukeseened ei olegi enam nagu värsked, pigem nagu kummised.
Postitusi: 24434

Postitatud: 15-09-2008 14:16


Peale vedeliku kadumist lisan sibulatükid ja veidi pruunistan võiga.Siis teen kastme peale.
Postitusi: 33152

Postitatud: 15-09-2008 23:15


Tsiteeritud:

Peale vedeliku kadumist lisan sibulatükid ja veidi pruunistan võiga.Siis teen kastme peale.
mina teen samuti
X