Buduaar ja sõbrad seavad esmaspäeval, 12. veebruaril sammud Kadrioru poole, et ühes rõõmsavärvilises ja romantilises restoranis maailma maitsvamaid ja värvilisemaid ning ilmselgelt tervislikke toite üheskoos valmistada ning nende maitseid mõnusalt naudiskleda. 

Kui ka sina soovid koos oma kaaslasega ühineda, siis võta palun allolevast valikvastustega mängust osa ja gurmeeloosiõnn võibki naeratada.

Kevadine Buduaari gurmeekool viib meid maitsetes vitamiinide- ja värvirohkusesse ning saab olema koos rõõmsate inimestega tore kolmetunnine pealelõuna hinnatud peakoka ja ägeda atmosfääriga restoranis, kus näiteks kasvab laes tagurpidi lillepeenar. 

Kohtumispaigaks saab olema end alles mõnda aega tagasi Kadriorus sisse seadnud restoran-baar nimega Musita. Soovime ka mainida, et Musita on nomineeritud maailmakuulsa võistluse 2018 World Luxury Restaurant Awards kahes kategoorias: Most Romantic Atmosphere ja Luxury Family Restaurant. Võitjate selgumisel saab alates aprillist ka oma häälega kaasa lüüa. 

12. veebruaril on Musita resto & bar, sealne köök ja peakokk Eerik Kallas vaid meie päralt.

Eerik on töötanud Pädaste mõisas sous chefina ja koos oma abikaasa Kristeliga pikemalt Londonis. Nüüd toimetavad need päikselised gurmeehinged Tallinnas oma restoraniga Musita ja MuSu banketisaaliga. Meile on Musita pererahvas loonud viie erineva kodugurmeeroa retseptid, mille valmistamisel saame ise kaasa lüüa. 

Valmivad eelroad ja pearoad, milles liha ja mereandide kõrval säravad armsa sõbra Balbiino sahvritest kaasa toodud vitamiinirikkad ja värvilised Härmavilja köögiviljad

Magusroogade valmistamiseks kasutame Härmavilja marju ja pärmi-lehttaigent ning naudime koorejäätiseid Onu Eskimo maitsete valikust. Iga roa juurde naudime ka sobivaid joogikooslusi

Kui sa soovid meiega ühineda, siis vasta valikvastustele ühe ja ainuõige vastusega, jäta meile oma kontaktandmed ja oota 8. veebruari, mil fortuuna tegutsemise tulemusena selgub võitja. 

Loosi tahtel kokkame koos Kati Hink ja tema kaaslasega! Täname kõiki osalemast. 

 

Küsimustik

Musita resto & bar nimi Musita on saanud inspiratsiooni...
sest mõnel külastajal on tekkinud küsimus, et kas MINA jään siis musita?
see on nõue, et restorani sisseastuja peab kohe kedagi või midagi musitama
see on hispaaniakeelne sõna, mis tähendab muusat
Härmavilja külmutatud köögivilju on söögi valmistamisel lihtne kasutada, sest...
neid peab sooja veega pesema
neid on vaja enne söögi valmistamist hakkida
neid ei pea hakkima ega koorima
Ehtsast kodumaisest koorest valmistatud Onu Eskimo jäätiste sarja valikus on järgmised maitsed:
kookose-, vanilli-, mustsõstra-, mustika- koorejäätis lutsukommi tükkidega
pistaatsia-, metspähkli-, maapähkli-koorejäätis iiriskommi tükkidega
vanilli-, vaarika-, banaani- ja šokolaadi-koorejäätis šokolaaditükkidega, karamelli-koorejäätis kukekommi tükkidega.
Blanšeerimine on...
köögiviljadest söögitegemise hoolikas etteplaneerimine
toiduainete lühiajaline kuumtöötlemine ning järgnev külma vee alla kastmine keemisprotsessi kiireks peatamiseks
toiduainete, enamasti köögiviljade ja marjade püreestamine
Härmavilja külmutatud köögiviljad ja marjad on kasulikud, sest...
need on meile rikkalikeks vitamiiniallikateks
need ei sisalda meile vajalikke vitamiine ja toitaineid
tooted on pakendatud ilusatesse pakenditesse
Musita resto & bar toidukaardilt leiab...
Peruu mõjutusega roogi
Jaapani köögi maitseid
Soome vormiroogi
Onu Eskimo koorejäätiste sari on Balbiino kummardus...
Eesti esimesele jäätisemeistrile Enn Roomale, keda paljud teavadki just Onu Eskimo nime järgi
Eesti esimesele jäätisemeistrile Evald Roodlale, keda paljud teavadki just Onu Eskimo nime järgi
Eesti esimesele jäätisemeistrile Evald Roomale, keda paljud teavadki just Onu Eskimo nime järgi