VÕITJA! VÕIDA OSALUS BUDUAARI MEREGURMEE 5.10 toimuvale kokkamise üritusele!
Fotol: The Seafood Bar Tallinn peakokk Dmitri Formenko

Buduaar sukeldub seekordse gurmeekooliga merede ja ookeanide sügavustesse, et oma talviste pidulaudade katteks sealt kõige värskemaid mereannielamusi kaasa püüda. 

5. oktoobril seame sammud Tallinna vanalinna, Seafood Bar restorani, et sealse pererahva ja peakoka Dmitri poolt meile valitud parimast mereanni toorainest viis erinevat rooga valmistada ja kõik valminud toidud ka hiljem hea maitsta lasta. Külastame ka Piprapood sahvreid ning kaasame meie maitseelamustesse nii sobivamaid maitseaineid kui ka muudki kõige põnevamat ja hõrgumat serveeringulisa. Ja nagu alati, naudime ka sel korral maitsetega sobivaid joogikooslusi, mida on meile kaasa toonud Pernod Ricard Estonia.   

Naudime üheskoos maitseid, seltskonda ning õpime mereanniroogi kodugurmeena valmistama. 

Kui sa soovid koos oma kaaslasega meiega ühineda, siis vasta allolevatele küsimustele ühe ja ainsa õige vastusega. Vastused leiad aktiivlinkidele klikates ja oma teadmisi kasutades või guugeldades.

Jäta meile oma kontaktandmed ja oota 4. oktoobri pealelõunal kõnet fortuunainglilt.

Loodetavasti olete just Sina ja su kaaslane tema seekordseks lemmikuks. 

Loosiingel valis võitja! Palju õnne Kristina Soosaar. Buduaar kirjutab sulle!

Küsimustik

Eesti suurima mereannivalikuga restorani The Seafood Bar Tallinn peakoka nimi on ...
Dmitri Fomenko
Dmitri Demjanov
Ženja Fokin
Vali kõige ligilähedasem õige vastust küsimusele: Eestlane sööb aastas.... kala
9 kilo
19 kilo
3 kilo
Piprapood eesti kodu- ja restoranikööke maitsetega varustanud juba aastast ...
1991
2001
2011
The Seafood Bar kahe korruse lahtistes köökides toimetavad...
7 pöialpoissi, hinnalisi kalliskive toksides otsides
5 kalameest, kes puhastavad kalu
3 erinevat kokka, kes on grillimeister, pitsameister ja hõrkude suupistete valmistaja
Piprapood esinduskauplus asub lisaks Stockmanni kõrval Liivalaia 43, asuvale esimesele poele ka ...
Rocca Keskuses
Ülemiste Keskuses
Viru Keskuses
Kalaroogade juurde sobivad reeglina kõige paremini ...
värsked ja kerged veinid
tammised tugevad veinid
magusad dessertveinid