BUDUAAR TEEN JA BALBIINO GURMEEKOOL vol4: Šokolaadi-fondant Onu Eskimo jäätisega
Fotod: Toni Läänsalu

Pühad, mis on täis maitseelamusi, on peagi ukse ees. Soovitame pidulaua desserdina Buduaar Teen kokakooli laste poolt valmistatud maitsvat sooja šokolaadimaiust, mis sobitub imehästi külma koorejäätise ja marja kooslusega.

Tegemist on lihtsasti valmiva ja lastele igati jõukohase magustoiduga, mis valmis Buduaar Teen ja Balbiino ühises laste kokakoolis koos 22 Family Resto peakokk Roman Sokalskiga. 

ŠOKOLAADI-FONDANT ONU ESKIMO JÄÄTISEGA

• Gourmet Club šokolaadi-fondant koogisegu
• 2 muna
• toiduõli või võid
• Onu Eskimo karamelli-koorejäätist kukekommitükkidega
• 120 g Härmavilja külmutatud kirsse
• 40 g suhkrut
• küpsiseid

Valmista koogisegu pakendil oleva juhise järgi, lisades kanamunad ja toiduõli või soovi korral sulavõi.

Määri créme brulée vormid/ramekin’id kergelt rasvainega. Võid kasutada sama suurusega kohvitasse või silikoonvorme.

Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 8 minutit.

Püreesta kirsid koos suhkruga 1:1. Purusta küpsised peeneks puruks. Puista taldrikule küpsisepuru, sellele jäätisepall ning kõrvale fondant. Soovi korral kaunista marjadega.

22 Family restos toimuvad laste kokakoolid igal laupäeval. 

Kallid vanemad, emad ja isad, vanaemad ja vanaisad! 22 Family Resto rõõmuga esitleb teile laste kokakooli-22 KOKAPOISSI. 

24.12, 10.00 -Glasuuritud piparkoogid

Vaata ürituse kohta lisa SIIT