Mahukas Jamie ajakirja sügisnumber on nüüd ahjusoojana trükist saabunud ja rõõmustab lugejat enam kui 100 retseptiga!

Sellesse numbrisse mahub mitu tähtsat sündmust – veel viimased soojad päevad tuleb kindlasti kinni püüda ning aiapeoga tähistada! Selle õnnestumiseks on värskesse numbrisse pakitud vaimustav grillilugu, millele lisavad särtsu mahukad Lõuna-Ameerika maitsetest mõjutusi saanud lood kana- ja kalatoitude retseptidega Brasiiliast ja Peruust. Magusaisu aitab täita küpsetisterohke lugu aprikoosidest ning kergemate maiuste sõpradele portsude kaupa troopilistest viljadest desserte.

Septembriga algab kool ning ka kontoris oleks mõistlik hetk tervislikemate võimaluste poole suunduda. Võileivasõpradele oleme seepärast valinud hunniku retsepte, kuidas leib-või-vorst tüüpi toit tõeliselt mahlaseks suutäieks muuta. Tudengitele aga, kes alles uude elamisse kolimas, oleme lisaks imelihtsatele retseptidele kokku pannud ka nimekirja tarvikutest ja toiduainetest, mis tasub kööki varuda, et end tervislikult toita ka nüüd, kui õppetöö pinget lisab.

Suurepäraseid söögikohti on jäänud meie teele aga varasemast veelgi enam. Väikeste koolijütside lemmikuks saab kindlasti Creperie & Pisco, mis serveerib kõige fantastilisemaid õhukesi kreppe ja galette. Purée on aga koht, mille järgi paljud taimetoidu ja tervislike lõunate fännid ammu juba õhkasid – see on enneolematu leid Tallinna kesklinnas, mille märksõnadeks on puhas tooraine, puhas südametunnistus, puhas nauding – kas saab olla veel kutsuvam? Suurepärast toitu saab nautida aga ka mujal Eestis ning meie üheks lemmikuks on saanud Mais, kus maitsenaudinguks Kuressaarde sattudes kindlasti tasub aeg võtta.

Sellega veel maitsvad leiud loomulikult ei piirdu, nii et tasub ajakiri hoolikalt läbi lugeda ja juba varakult järgneva kahe kuu plaan paika panna – muidu võib juhtuda, et ei jõua kõiki neid maitsvaid retsepte läbi tehagi.

Värske Jamie poodides uuest nädalast!
Mõnusaid hetki köögis!